|
زیست شناسی
زیست شناسی دریچه ای به خداشناسی
| ||
|
باز هم خبرهای خوش و جالبی از ارزش های بی نظیر غذایی و دارویی انگور یاقوتی داریم. این بار دانشمندان دانشگاهی در اسپانیا طی بررسی علمی دامنه داری ثابت کرده اند که مصرف انگور یاقوتی می تواند در کنترل فشار خون و کلسترول بالا نقش غیرقابل تصوری داشته باشد. عصاره پوست و هسته انگور یاقوتی که پس از تهیه شراب دور ریخته می شوند حاوی مقدار زیادی از فیتوکمیکال و آنتی اکسیدانهای بسیار قوی می باشند که در بهزیستی و سلامتی بدن نقش مهمی دارند. در یک بررسی علمی پژوهشگران مورد بحث عصاره هسته و پوست انگور را به همراه رژیم غذایی معمولی به 36 نفر از افرادی که سیگار نمی کشیدند دادند. این بررسی به مدت 16 هفته به طول انجامید و نتایج آن باعث تعجب دست اندرکاران این پروژه تحقیقاتی و دنیای پزشکی گردید. میزان فشار خون این افراد پس از 16 هفته رژیم غذایی هسته و پوست انگور یاقوتی پنج درصد کاهش یافته و این رقم برای کلسترول خون حدود 14 درصد بوده است که مسلما این تغییرات مهم می تواند در بهزیستی و سلامتی بدن، مخصوصا قلب و عروق نقشی مسلم داشته باشد. علاوه بر آنتی اکسیدانهای موجود در هسته و پوست انگور فیبر آن نیز از نظر کیفیت و کمیت ارزش خاصی دارد و به این معجون ارزش فوق العاده ای می دهد. خواص آنتی اکسیدانی میوه های خوش رنگ و پررنگ بیشتر از میوه های کم رنگ است. در این صورت در موقع تهیه غذا و خرید سبزی و میوه باید به این موضوع توجه مخصوص نمود تا از همه مواهبی که طبیعت تدارک دیده استفاده کرد.
برچسبها: خواص میوه ها [ جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۲ ] [ 17:43 ] [ شکوفه ]
|
||
| [ قالب وبلاگ : ایران اسکین ] [ Weblog Themes By : iran skin] | ||