زیست شناسی
زیست شناسی دریچه ای به خداشناسی 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

مصرف موز و کاهش افسردگي


به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از مجله اينترنتي BUBBLEWS‌ نتايج يک مطالعه نشان داده است اسيدتريپتوفان موجود در موز ضمن کاهش افسردگي و بهبود خلق و خوي افراد در کاهش سطح استرس نيز بسيار مفيد است.

علاوه بر اين مطالعات نشان مي‌دهد وجود مقادير بالايي از پتاسيم در موز مي‌تواند به کاهش سطوح فشارخون کمک کند که اين به نوبه خود وقوع تصلب شرايين، حمله قلبي و سکته مغزي را کاهش مي‌دهد.

به گفته محققان يک مطالعه بزرگ ديگر نيز نشان داد احتمال ابتلا به سرطان کليه تا حدود زيادي با مصرف مکرر سبزيجات و ميوه‌ها به ويژه موز کاهش مي‌يابد چرا که در اين مطالعه زناني که 4 تا 6 بار در هفته موز مي‌خوردند تا 50 درصد کمتر در معرض ابتلا به اين سرطان قرار گرفتند.

 


موضوعات مرتبط: خواندنیهای جالب
[ جمعه ۴ اسفند ۱۳۹۱ ] [ 21:38 ] [ شکوفه ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ با هدف تبادل اطلاعات با دبیران زیست شناسی و دانش آموزان طراحی شده است.ارائه نظرات سازنده شما در مورد مطالب باعث بهبود کیفیت مطالب خواهد شد.مطالب آورده شده در این وبلاگ به هیچ عنوان به منزله تایید علمی آنها نیست.نویسنده این وبلاگ به هیچ عنوان مسولیت کلیه مطالب وبلاگهای لینک شده را ندارد.
امکانات وب