زیست شناسی
زیست شناسی دریچه ای به خداشناسی 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

چاي سفيد که طعم ملايم و شيرين دارد در چين، ژاپن و منطقه دارجلينگ هند توليد مي شود.چاي سفيد صرفا از گلبرگ هاي تازه گياه تهيه مي شود که هنوز پرز خود را از دست نداده است.

در آغاز فصل بهارغنچه چاي را پيش از آن که باز شود مي چينند و خشک مي کنند. چاي سفيد خاصيت فوق العاده اي دارد و سه برابر چاي سبز يا سياه، حاوي پلي فنل هاي آنتي اکسيدان است. 

چاي سفيد خواص زيادي دارد که در زير به شرح آن مي پردازيم:

▪ کاهش کلسترول

▪ کاهش فشار خون

▪ باعث تقويت دندان و لثه ها مي شود.

▪ براي سلامت کلي استخوان مفيد است.

▪ داراي خاصيت ضدويروسي و ضدباکتريايي است.

▪ در کاهش قند خون موثر است.

▪ از توليد سلول هاي سرطان زا جلوگيري مي کند و در برابر سرطان هايي مانند روده، پروستات و معده مقابله مي کند.

▪ در رقيق کردن خون، افزايش عملکرد، تقويت و سالم نگه داشتن رگ هاي خون نقش دارد.

▪ يک آرام بخش قوي و موثر براي اعصاب مي باشد.

▪ افرادي که روزي ۲ بار و يا بيشتر از چاي سفيد مصرف مي کنند ۵۰ درصد کمتر در معرض سکته قلبي قرار دارند.

▪ براي بيماران آرتريت و پوکي استخوان مفيد است.

▪ چاي سفيد بدن را در برابر سرماخوردگي و آنفلوآنزا محافظت مي کند.

▪ علائم بيماري اچ آي وي را کاهش مي دهد.

▪ به طور طبيعي باکتري ها و ويروس هايي را که باعث بوي نامطبوع دهان و پوسيدگي مي شود از بين مي برد.

▪ بهتر است چاي سفيد را در آبي با دمايي کمتر از دماي جوش تهيه کنيد.


موضوعات مرتبط: خواندنیهای جالب
[ چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۱ ] [ 22:45 ] [ شکوفه ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ با هدف تبادل اطلاعات با دبیران زیست شناسی و دانش آموزان طراحی شده است.ارائه نظرات سازنده شما در مورد مطالب باعث بهبود کیفیت مطالب خواهد شد.مطالب آورده شده در این وبلاگ به هیچ عنوان به منزله تایید علمی آنها نیست.نویسنده این وبلاگ به هیچ عنوان مسولیت کلیه مطالب وبلاگهای لینک شده را ندارد.
امکانات وب